E-bok  Indienresa 2011 "Chakra"

En reseskildring med mycket filosofi och tankar om livet, min uppväxtmiljö, resa till Lahul och Spiti i Himalaya, buddismen och klostren. Med akvareller och teckningar gjorda under resan.

För att ladda ner gör så här. Klicka på bilden. Spara filen på hårddisken. Öppna den i din e-bokläsare. 

I mobilen eller läsplattan kan du direkt spara den i mappen för digitala böcker och sedan öppna den i e-bokläsaren. Fungerar inte det så skicka e-boken som bifogad fil i ett mail. Iphone och Ipad känner av den bifogade filen som en e-bok och lägger den till biblioteket om du vill.

 

 

 

  

 

      

        

          

 

Kritteckning 69 x 80 cm

  Broken walls

Bilder från utställningen Kulturnatta 10 okt 2014

50-tal besökande under kvällen

                      

    

Min konst rör sig kring två centrala teman, ”Världsberget” och ”Kristallberget”. De har växt fram genom alla mina resor i Himalaya, till Tibet och tibetanska områden som Ladakh, Lahoul, Spiti, och Sikkim. Det är teman som ligger mig nära, som är ständigt fascinerande och som jag bearbetar. Den buddistiska stupan som symbol för världsaxeln och illustration till världsberget samlar tankarna om alltings ursprung, varat och framtiden. De senaste bilderna undersöker vägar till världberget, en labyrintisk vandring över den oändliga klippan till det hägrande Shangri La. Triptyken ”Sprickor” handlar om tillvarons instabilitet, sönderdelningen och osäkerheten om vad som ligger bakom den ”vita ytan”.